Arrangement og selskap

Vil du ha feiringen på bryggekanten hos oss?

Restauranten har ca. 50 sitteplasser inne og 60 ute. I tillegg har vi et eget selskapslokale som tar inntil 100 personer.

Kontakt: 451 60 094

Bryllup

Kunne du tenke deg å feire bryllupsdagen din i vakre omgivelser på bryggekanten?

Lune tømmervegger, store vinduer med utsikt over idylliske Kirkehamn og nydelig mat er bare noe av det Kongshamn Bryggerestaurant kan by på.

Mange av våre brudepar velger også å ro den korte veien fra Hidra Kirke over sundet til oss. En unik og vakker brudeferd i storslåtte omgivelser. For resten av følget er det bare en kort spasertur bort til restauranten. Våre lokaler passer perfekt for små og mellomstore bryllup.

Vi tar inntil 110 personer i andre etasje for bespisning førbryllupsfølget vanligvis går ned i første etasje for å fortsette festen der. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på eller trenger hjelp med. Vi vil gjøre vårt beste for å skape gode bryllupsminner for dere.

Selskap

Vi har tre flotte lokaler som kan benyttes til små og store selskaper.

I første etasje har vi en liten stue som har plass til opptil 16 personer. I andre etasje har vi vårt store selskapslokale med plass til inntil 110 personer. Det er også mulig å reservere selve restauranten om det er ønskelig. Her kan man sitte 30 personer på langbord eller 50 personer fordelt på mindre bord.Om dere planlegger bryllup, bursdag eller fest er det bare ta kontakt med oss, så skreddersyr vi det perfekte opplegget for dere.

Kurs og konferanse

Vårt konferanserom passer for små og store tilstelninger fra to til 60 personer.

I lokalet står en 65’’ TV som man enkelt kan koble seg til med HDMI-tilkobling, samt et whiteboard. Vi skreddersyr også møteromspakker for deg, din bedrift eller forening. I tillegg tilbyr vi allslags fingermat, frokost, lunsj og middag, i tillegg til god drikke. Ta gjerne kontakt med oss om du også ønsker tilbud på overnatting til ditt møte.

Bussgrupper

Hvert år tar vi imot mange busser med turister og syr sammen en pakke som passer for hver enkelt gruppe. Lokale guider med mye kunnskap er med på kjøreturen rundt på øya. 

Turen går først mot Rasvåg hvor det er mulighet for å besøke museet Fedrenes Minne som holder til i den gamle skolen. Der er utstillinger som viser øyas historie fra blant annet sjøfart, fiske, landbruk og håndverk.

Du kan også ta en gåtur gjennom idylliske Rasvåg med sinefine, velholdte sørlandshus og derfra ta turen opp til utsiktspunktet på Eigenes hvor det gamle toll- og losvakthusetstår. På toppen vil du kunne nyte utsikten over den fine skjærgården utenfor Rasvåg og skimte Lista fyr i det fjerne.

Derfra går ferden videre til Kirkehamn hvor man kan oppleve en levende uthavn med fiskeri og handel. Bussene parkerer ved fiskemottaket slik at man får oppleve den korte turen til Kongshamn Bryggerestaurant til fots. Den vakre kirken som står rett i havgapet er også verdt et besøk på veien.