Om Kongshamn

Hege

Hege

Smilende Flekkefjord jente som har jobbet som kokk og kjøkkensjef i inn- og utland for blant annet den norske ambassaden i Paris, Renaa Restaurant, Noma, NB! Sørensen og Bølgen & Moi Briskeby. Hege vil ha ansvaret for restauranten og drikkevarene ved Kongshamn Bryggerestaurant.

Bernt

Bernt

Trivelig fyr fra Romsdalen med lang fartid som kokk og kjøkkensjef i Stavanger og Oslo. Har blant annet jobbet hos Bevaremegvel, NB! Sørensen, Café dè France og Bølgen & Moi, Tjuvholmen. Kreativ og lidenskapelig interessert i mat og drikke. Alltid på jakt etter noe godt. Bernt vil ha ansvaret på kjøkkenet ved Kongshamn Bryggerestaurant.

Hege + Bernt

Aktuelt

hidra-skalldyrtreff2019

Skalldyrtreff 2019 – Smaken av Hidra, horisonten og havet

Hidras egen nasjonaldag som ble arrangert for første gang i 1992. I år går den av stabelen 29. juni i Fiskerihavna omkranset av hav, skjærgård, kysthei og den idylliske uthavnen Kirkehamn.

Hva kan man gjøre på Hidra?

Hidra er en helårsøy med uendelige aktiviteter for alle. Med kort vei til både havet, kystheiene, historie, matopplevelser og avslapning er det lett å gjøre alle fornøyde med ferien.

Ferjebundet frihetsfølelse

Hvordan kommer du deg til Hidra?

Åpningstider Kongshamn Bryggerestaurant

 

Fredag: 16–22 Lørdag: 13–22 Søndag: 13–16

Vi anbefaler alle å reservere bord da vi ofte er fullbooket eller har lukkede selskaper.
For reservasjoner ring: 451 60 094, send oss en e-post: post@kongshamn.no eller bruk vårt forespørselskjema:

Følg oss på Instagram

Adkomst sjøveien Kongshamn

Ferjeruter og adkomst

Du finner bryggerestauranten og gjestgiveriet i den gamle isbua i Kirkehamn på Hidra. Hidraferja går fra Kvellandstrand ca 10 minutter utenfor Flekkefjord.

Kongshamn Bryggeresturant og Gjestegiveri: Reinferdalsveien 35, 4432 Hidrasund